Phitropie Admin
Numarul mesajelor : 95 Varsta : 33 Localisation : The Last Show Data de inscriere : 13/06/2007
| Subiect: L vs Light/Kira Dum Apr 27, 2008 5:08 pm | |
| Haai sa facem o explicatie mai detaliata O.O' Light Light doar viseaza la acea lume . Uitati-va mai atent la ce spune el ca vrea sa faca , si apoi mai ganditi-va . El spune ca vrea ca in lume sa nu mai existe nici un criminal . Oh well , hai sa fim sinceri : nu se poate -____-'' e imposibil sa afle numele tuturor criminalilor , iar dovada sta si in episodul in care L i-a cerut unui infractor sa apara la televizor pretinzand ca e chiar L ( infractor despre care Light nu stia ) . Sa spunem ca poate face un bung bang si scapa de toti criminali din Japonia ( yeah shure O.O' ) . Ii e mai mult ca sigur imposibil sa stie de toti criminalii din intreaga lume , chiar daca ar avea ochii de Shinigami pe care Ryuk propune sa ii dea . Si , pe langa asta , Light nu e nemuritor , deci pana la urma oricum ar fi murit . Daca reusea totusi ( desi nu prea vad cum x.x ) sa faca acea lume "perfecta" ce avea sa se intample dupa moartea lui?z.z' Pe langa asta eu nu sunt deloc de acord cu el . Lumea perfecta nu e cea in care nu exista rau , sau cel putin nu dupa mine ^.~' L L , ei bine e unul dintre cele mai originale personaje pe care am avut placerea sa le vad vreodata . Un personaj interesant si cum am spus si mai sus original . L mi se pare ca e mult mai inteligent decat Light , dar spre deosebire de Light , L e . . . altfel sa spun asa o.o' . . . L a murit doar pentru ca a sperat intr-adevar ca Light sa nu fie Kira , deoarece il considera prietenul sau . Avand in vedere ca , ( asa cum chiar el a spus ) el nu prea a avut prieteni era si normal sa creada in Light . - Spoiler:
Cand a murit L ( episodul 25 si volumul 7 ) a venit si dovada ca el stia de la bun inceput ca Light e Kira , si dovada este ceea ce a spus el : "I knew it...I wasn't..wrong..." Sincer a murit intr-un mod oribil , si mi-a fost chiar mila de el , si de Watari de asemenea .
Totusi , eu ma numar printre persoanele care sustine faptul ca L a castigat prin intermediul succesorilor lui ( Mello and Near ) . Prin urmare , il voi alege cu siguranta pe L .
Ultima editare efectuata de catre Phitropie in Lun Apr 28, 2008 7:38 am, editata de 1 ori | |
|
.Ink.KetHit. Moderator
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 33 Data de inscriere : 27/04/2008
| Subiect: Re: L vs Light/Kira Dum Apr 27, 2008 6:07 pm | |
| bun...Light este o persoana inteligenta in felul lui...sa spunem ca este si un pic dragutz..dar sa fim serioshi...pana la urma tot pica...ma enerveaza cel mai tare ca se crede Dunezeu in persoana si chestii chestii...si chiar daca Misa nu e personajul meu preferat....Light cam ishi bate joc de ea..de fapt cam profita de ea...mrg...deci in ultimul episod Light face ca totzi dracii...si nu are pic de mila...T_T so pe Light nu il aleg...
L..este mai inteligent decat Light se vede de la o mila...nu a renuntzat niciofdata la gandul ca Light poate fii unul dintre cei trei Kira(s) ...sa zicem ca arata binishor..si ador faptul ca e nebun dupa dulciuri....
in concluzie...in aleg pe L^_^' | |
|