Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Naruto pe Jetix x.x

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Phitropie
Admin
Admin
Phitropie

Numarul mesajelor : 95
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2007

Naruto pe Jetix x.x Empty
MesajSubiect: Naruto pe Jetix x.x   Naruto pe Jetix x.x EmptyDum Sept 09, 2007 6:10 pm

Este porcarie totala!Modul in care l-au facut este chiar idiot!Ca sa nu mai spun de pocirea numelor...kukashi-sensei in loc de kakashi?uchihea in loc de uchiha?Adik zau asa!!!Unde fac traducerile astea idioate???Le pun total pe dos si aiurea...sa nu mai spun de vocile oribile care park ar fi scoase de la cosul de gunoi!Nu se potrivesc de loc si fac personajele sa arate fff penibil!Pana si Gaara....i-au pus o voce de mosneag de vro 80 de ani!Sa nu mai spun ca isi bat joc de un anime foarte popular nu numai in Japonia!Mi-se pare nesimtire curata!
Sus In jos
.Ink.KetHit.
Moderator
Moderator
.Ink.KetHit.

Numarul mesajelor : 62
Varsta : 33
Data de inscriere : 27/04/2008

MesajSubiect: Re: Naruto pe Jetix x.x   Naruto pe Jetix x.x EmptyDum Apr 27, 2008 10:49 pm

Se pare ca pentru unii nu conteazaO.O

cam asha...unora mai fraieri le place in romana pt ca nu ai vazut in japoneza...ba sunt chiar obsedatziO.O...mrg mie nu imi mai place animeul asta dar imi place sa vad fani anime peste totmrg puptzini fani naruto stiu ca este un animeXD
Sus In jos
Lonna
Admin
Admin
Lonna

Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 29/04/2007

MesajSubiect: Re: Naruto pe Jetix x.x   Naruto pe Jetix x.x EmptyLun Apr 28, 2008 10:56 am

Omg, dublarea, ca de obicei, e pur si simplu groaznica x.x Ii urasc vocea lui Naruto >.<" In schimb unele chiar se potrivesc mai bine decat in japoneza, cum ar fi a lui Kakashi O.O' Dar asta e una dintre putinele parti bune >.>" Ar mai fi si faptul ca difuzeaza unul dintre cele mai populare anime-uri la momentul actual in Romania, si asa poate ca vor exista mai multi anime fans. Dar cam atat cu partile bune. Traducerea e penibila, si mereu dublarile ma fac sa ma gandesc ca sunt facute pentru copii mici -.-" And urasc faptul ca majoritate noilor fani Naruto il considera desen animat din aceasta cauza >.<"
Sus In jos
https://anime-tenshi.actifforum.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Naruto pe Jetix x.x   Naruto pe Jetix x.x Empty

Sus In jos

Naruto pe Jetix x.x
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Naruto Shippuuden