Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Personajul preferat

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Denny
Chibi Tenshi
Chibi Tenshi
Denny

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 08/08/2007

Personajul preferat Empty
MesajSubiect: Personajul preferat   Personajul preferat EmptyMier Aug 08, 2007 1:39 pm

Care este personajul vostru preferat si de ce?
Ale mele sunt Shinku si Suigintou.
Shinku - Imi place pentru ca este foarte dulcica si puternica
Suigintou-Imi place pentru ca este mai rece,este frumoasa si este foarte puternica
Edit by ookami:prezinta-te la membrii noi te rog
Sus In jos
Phitropie
Admin
Admin
Phitropie

Numarul mesajelor : 95
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2007

MesajSubiect: Re: Personajul preferat   Personajul preferat EmptyMier Aug 08, 2007 4:35 pm

Suigintou-Sigintou este genul de personaj mai dark.Imi place caracterul ei si faptul ca il iubeste atat de mult pe Rozen

Barasuishou-Chiar daca este o copie a Kirei si este facuta de Enju,mie imi place mai mult caracterul ei decat cel al kirei.Pacat insa ca nu apare si in manga...T.T
Sus In jos
^&Blaziken
Chibi Tenshi
Chibi Tenshi
^&Blaziken

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 26
Data de inscriere : 02/05/2009

MesajSubiect: Re: Personajul preferat   Personajul preferat EmptySam Mai 02, 2009 4:40 pm

Suigintou-imi place foarte mult de ea,este puternica si chiar daca este dark,este interesanta.

Barasuishou-este cea mai puternica,a castigat jocul Alice(sau cum se numea) insa era facuta de Enju si nu era decat o copie,oricum mie imi place de ea si de puterea ei.

Kirakishou-imi place si de ea chiar daca nu am vazuto des,adica si ea este puternica din cate am vazut da aproape ca nu apare deloc in anime
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Personajul preferat   Personajul preferat Empty

Sus In jos

Personajul preferat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personajul preferat
» Personajul Preferat